Despre noi

   Butterfly Code este reprezentanta oficiala in Timisoara a brandurilor San Patrick, Avenue Diagonal – Pronovias, Rosa Clara Two si Luna Novias. Va propunem colectii superbe de rochii de mireasa si accesorii: voaluri, bolero-uri, centuri, accesorii pentru par etc.

Am dorit o colaborare cu aceste brand-uri mizand pe increderea castigata de ele de-a lungul timpului datorita calitatii materialelor folosite, a croiurilor impecabile, a excelentei in executie, a profesionalismului  serviciilor oferite.

Colectiile pe care vi le propunem in salon sunt de o diversitate remarcabila: modele simple si elegante, rochii minunate din dantela, matase, chiffon, tulle sau organza. Salonul nostru pune la dispozitia clientelor doar modelele originale ale acestor brand-uri.

Pas cu pas ne straduim sa invatam de la cei mai buni in acest domeniu pe piata internationala si sa va punem la dispozitie un intreg pachet de produse si servicii de calitate.

Miresicile din Timisoara merita sa aiba chiar in orasul lor posibilitatea de a-si achizitiona o rochie de mireasa exclusivista, aristocrata, creata de designerii de top ai lumii fashion. Mireselor romantice, dar pretentioase, care stiu ce vor, care adora eleganta si rafinamentul – le uram bun venit in salonul Butterfly Code!

Va asteptam sa ne vizitati facand cu o programare in prealabil, pentru a beneficia de toata atentia din partea noastra pentru a face alegerea cea mai buna