Dragi miresici

Noutati

Dragi miresici,

Salonul nostru a aparut din dorinta de a aduce pe piata din Timisoara rochii de calitate, rochii care sa poarte amprenta unor designeri internationali, recunoscuti pentru contributia adusa la evolutia industriei de wedding fashion mondiala si, da!, rochii care, tocmai din aceste motive, sa se incadreze intr-un segment ridicat de pret.
Desi, din punct de vedere financiar, s-ar putea sa nu fim chiar pe placul tuturor, noi ramanem consecventi acestei directii pe care ne-am dorit-o si ne-am asumat-o. Calitatea, rafinamentul, bunul gust si renumele international al brand-urilor de rochii de mireasa pe care noi le propunem sunt atribute care stau la baza business-ului nostru.
Si pentru ca dorim sa aducem tot ce e mai bun pentru clientele noastre, finalul anului va aduce in salonul nostru 2 brand-uri noi de rochii de mireasa: ROSA CLARA TWO si LUNA NOVIAS.
Ambele linii apartin unuia dintre cele mai importante nume din lumea rochiilor de mireasa de pretutindeni – Rosa Clara, cu sediul in Barcelona.
Noua nu ne place sa privim doar poze, astfel ca am fost in Barcelona sa vedem “pe viu” materialele, design-ul, sa atingem, sa simtim si sa alegem tot ce e mai frumos pentru a va putea prezenta in salon cele mai reusite modele din aceste colectii, desi trebuie sa recunoastem ca alegerea a fost foarte grea, intrucat toate rochiile sunt superbe.
La finalul lunii octombrie 2016, va asteptam in salon sa descoperim impreuna aceste rochii de vis, precum si noua colectie SAN PATRICK 2017.
Se anunta un an minunat!