Evenimentul Butterfly Code – Wedding Rehearsal

Noutati

Butterfly Code – Wedding Rehearsal 1st edition s-a dovedit un real succes! Sunt incantata de cum a decurs seara, de aprecierile si felicitarile celor prezenti. A fost un show pe cinste, o seara plina de frumusete, muzica, distractie si premii.

Nimic nu ar fi fost posibil fara minunatii oameni care mi-au fost alaturi. Desi am pornit singura in realizarea acestui eveniment, m-am convins inca o data ca lucrurile de calitate atrag oameni de calitate. Multumesc, asadar, Hotel Boavista, Decor Design Service, Cristina Roteliuc si MedioCSO, Hit Sound, Agentia de Turism Simplicity, Alina Emandi, Salon Confidence, Star Dental Clinic, Essenza, Bar Event, Beatrice’s Cupcakes, Lazar Cristina, precum si celor s-au straduit ca fetele din defilare sa fie mai frumoase ca oricand: Hair Studio by Elena Jabri, Bianca Andron si Gaby Istvan.

Cele mai frumoase fete din oras au imbracat rochii de mireasa absolut superbe. Multumesc Judith, Roxana, Codruta, Daniela, Andreea, Stefania, Mihaela, Cosmina, Dana,
Luciana, Anca, Alina, Evelina, Lori, Cristina, Adina.

O seara ca aceasta merita artisti ca cei care ne-au incantat pe noi. Trupa Activ si Duo Muzicas au destins atmosfera si ne-au oferit un adevarat spectacol.
Va multumesc!

Le multumesc si celor de la Bar Event pentru show-ul de bar pe care l-au executat.
Multumesc Roxana Morun pentru felul in care ai prezentat aceasta seara si momentele ei speciale!
Multumesc Candi Paici ca imi faci mereu cele mai frumoase materiale publicitare.
Multumesc Adriana si Marius pentru ajutor, fara voi cred ca inca mai adunam si acum!

Sunt fericita ca a fost posibil ca si parintii mei sa fie prezenti si sa vada rezultatul muncii mele din ultimele luni. Ii multumesc surorii mele pentru ajutor – in spatele scenei e, tot timpul, munca cea mai grea. Inca o data LA MULTI ANI pentru azi!
Cel mai mult si mai mult sunt recunoscatoare cerului pentru fiul meu, Robert, care a fost cel mai cuminte baiat din lume in toate zilele astea agitate. Ba chiar s-a
bucurat si el de seara cea mare! Desi fizic nu a putut fi prezent, sotul meu drag mi-a fost mereu alaturi in suflet. Fara tine nu as putea exista!

Sunt fericita, entuziasmata, incantata! Va multumesc!
Va asteptam la anul cu o si mai mare desfasurare de forte marca BUTTERFLY CODE!!